Rukman Haljastusel on nüüd uus logo ja uus koduleht ning sellega seoses kirjutame teile ka sissejuhatava blogipostituse 🙂

Meie logo kohta saate lugeda klikkides menüüle “Ettevõttest

Tere tulemast meie lahedale kodulehele! Uurige kõiksugu infot meie ettevõtte kohta, meie tehtud tööde kohta ning pakutavate teenuste kohta. Kindlasti ei ole see koduleht veel lõplikult valmis, püüame seda pidevalt täiendada.

Oma kodulehe loomisel katsume tuua võimalikult tarvilikku informatsiooni lihtsasti loetavalt teieni, kes te soovite oma koduaias midagi uut ja põnevat ära teha. Loodame, et leiate siit tarvilikku infot. Kindlasti jääb küsimusi õhku aga julgustame teid sellest meile teada andma ning mis kõige tähtsam: Teie kommentaarid blogis on väga oodatud.

Kui teil tekib küsimusi, võtke julgelt meiega ühendust!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *